“Ku rre mos hani më byrekë”, ekspertja jep lajmin e fr.ikshë.m mbi atë që na ndodh kur konsumojmë këtë produkt

Psikologia turke, Nejla Avci ka bërë një deklaratë me të cilën i ka çuditur, por edhe frikësuar të gjithë. Ajo ka thënë se byreku ndikon negativisht në zhvillimin e trurit. Këtë deklaratë, ajo e ka bërë gjatë seminarit me temë “Mungesë vëmendjeje të çrregullimit hiperaktiv”, shkruan meganews.al.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Më tej psikologia turke ka thënë se ushqimet me sheqer të tepërt dhe karbohidrate janë duke ndikuar negativisht në zhvillimin e trurit.
Më tej ajo ka thënë këto fjalë:
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“Çdo lloj ushqimi si byreku apo bugaçja ndikon në masë të madhe në çrregullimin e hiperaktivitetit dhe mungesës së vëmendjes. Byreku pengon zhvillimin e trurit. Ndërsa sheqeri me energjinë e tepërt që jep, në mënyrë negative ndikon mbi trurin.”