Mamaja tmerrohet nga mesazhet e së bijës 10-vjeçare, vë duart në kokë nga ajo që lexon

Mamaja e një vajze 10-vjeçare u tmerrua kur zb uloi mesazhet e së bijës me një prej shokëve të saj të klasës.
Gruaja, e cila nuk ka preferuar të identifikohet, gjeti disa mesazhe mjaft shq etë.suese në telefonin e vajzës së saj të vogël. E reja ishte duke komunikuar me një shokun e saj të klasës, i cili i kërkonte që ajo t’i dërgonte foto la.kuriq.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Në mesazhet që i dërgonte, ai i kërkonte të ishte pak më shumë s.ek.si dhe me foto më jo shëse, pro.vokuese. Pasi arriti të zbulonte mesazhet, ku dy të rinjtë flisnin për tema “të nx.ehta” dhe ai i kishte dërguar edhe foto të tijat, vajza shpërtheu në të qara.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Mamaja e saj thotë:

E dija për këtë djalë që e kishte shok në shkollë dhe që pëlqeheshin. Ishin “të dashur”. Ime bijë përdor telefonin e saj për të komunikuar me shokët dhe shoqet e saj, por kur zbulova këto mesazhe ngela e tro.ndi.tur. Nuk po bëjnë ndonjë gjë të madhe, ama janë vetëm 10-vjeç. Çfarë mund të pres më shumë prej tyre në të ardhmen?”

Pas konstatimit të këtij pro.blemi, prindërit komunikuam mes tyre për të mbajtur nën kontroll dhe në vëzhgim fëmijët nga të dyja palët.