Metode e lehte 4 minuteshe dhe pa kosto per zbardhimin e dhembeve me gjethe dafine, ja se si

Ndiqni keto hapa per rezultate me te mira. Dhëmbët mund të zbardhen në qoftë se ju përdorni gjethe dafine me lëkurën e tharë të portokallit. Në një enë hidhni disa fletë dafinë dhe lëkura portokalli të thara dhe shtoni pak ujë.
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni videon e plote

Lërini në ujë për një natë dhe me lëngun e përftuar lyeni dhëmbët dhe lëreni të veprojë për 4 minuta. Në fund lajini dhëmbët me pastë.
Rezultatet do te jene mese te kenaqshme, do te ishte mire qe kete metode t’ua tregonit shokeve apo dhe miqve pasi eshte e thjeshte e shpejte dhe pa kosto.
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni videon e plote