Në ditën e dasmës nëna zemërt hyer la një karrige bosh për djalin që kishte ndërruar jetë/ Dasmorët u sh okuan kur panë se kush u ul në karrige, nusja s’po mbante dot lotët, o sa jemi prekur

Becky Turney është një grua 40 vjeçe me origjinë nga Alaska që ka jetuar ma kthin më të keq për çdo prind, pasi djali i saj Triston ndë.rroi jetë në moshën 19-vjeçare. Sidoqoftë, përkundër dhi.mbjes, Becky nuk kishte zgjidhje tjetër përveçse të vazhdonte jetën përpara.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Dy vjet pas humbjes tr agjike të djalit të saj, ajo vendosi të martohej me burrin e ëndrrave të saj, Kelly Turney. Natyrisht, në këtë ditë shumë të veçantë Becky mendonte për Triston-in në çdo kohë dhe la një karrige boshe vetëm për të, me mesazhin e mëposhtëm yë shkruar mbi të:
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“Në ditën e dasmës tënde do të jem në qiell, çfarë mund të bëj?
Unë do të vij në tokë që ta kaloj këtë ditë të veçantë me ju, ndaj më ruani një vend, një karrige boshe. Ju nuk mund të më shihni, por unë do të jem aty! ”
Por surpriza që kishte bërë Kelly, bashkëshorti, me siguri do ta linte pa fjalë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Pak minuta para ceremonisë, Kelly-t iu paraqit një djalosh i quajtur Jacob Kilby, ishte 21 vjeç dhe kishte fluturuar nga San Diego vetëm për ta takuar.

Kur Becky e pa, ajo menjëherë ia plasi lo.të.ve, sepse ajo tashmë e dinte se cili ishte ai djalosh.

Dy vjet më parë, kur djali i saj hu.mbi jetën, Becky i dhuroi organet e tij. Ky gjest siguroi që 5 persona të shpëtonin. Një nga këta njerëz ishte Jakobi, i cili në tetor 2015 mori ze.m.rën e Tristonit.

Për shumë muaj, dhëndri i Becky-t ishte përpjekur të organizonte takimin, ai donte një pjesë të djalit të saj në ditën më të rëndësishme të jetës së Becky-t: Zem.rën e tij.

Momenti i takimit ishte i papërshkrueshëm emocionalisht. Becky kishte mundësinë për të dëgjuar zem.rën e djalit të saj të rrahë përsëri përmes një stetoskopi.

Edhe pse ai nuk mund të ishte i pranishëm, ze.mra e tij po rrihte aty afër saj. Ishte një moment i mrekullueshëm për nusen dhe të pranishmit.

“Bërtita si një fëmijë. Ishte e pabesueshme ajo që po më ndodhte. Askush kurrë nuk kishte qenë në gjendje të më bef.asonte në këtë mënyrë”, tregon Becky me entuziazëm.

Jakobi lindi me sin.dro.min hipoplastik të ze.mr.ës dhe iu nënshtrua 3 ndë.rhy.rjeve në vetëm dy vjet, para tran.spla.ntit të tij të parë. Megjithatë, në vitin 2015, ze.mra e tij filloi të përke.qësohet dhe shumë shpejt pas kësaj pësoi një at.ak ka.rd.iak. Kjo ishte arsyeja që Jacob hyri në listën e pritjes dhe në të njëjtin vit ai tran.spl.antoi me sukses ze.mrën e Tristonit.