Po raportonte nga shtëpia, detaji pas shpinës së gazetares “ç’mend” shikuesit

Një video-inc ide nt në shtëpinë e gazetares Melinda Meza, korespondente e KCRA 3 në Sacramento, po bën xhiron e rrjetit. Ndërkohë që gazetarja amerikane ishte në lidhje direkte nga shtëpia me studion e lajmeve, nga pas, në sfond shihet burri i saj l ak ur iq, i cili po bënte dush .
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni pamjet

Reporterja ishte duke treguar nga tu al eti se si mund t’i presësh flokët në kushte shtëpie, ndërkohë që nuk e dinte se mbrapa kishte burrin i cili po lahej në dush. Për shkak të kor on av ir u sit, tashmë shumë punojnë nga shtëpia, përfshirë këtu edhe gazetarë. Siç mund të shihni në videon më poshtë, bashkëshorti u kap a ks ide n t ali sht nga kamera që Meza kishte vendosur për ballë saj.
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni pamjen e plote

Gjatë transmetimit gazetarja nuk vuri re asgjë, por ishin ndjekësit ata që i fi ksuan pamjet.
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni pamjet