​Shikoni çfarë ndodh kur kjo vajzë i lanë flokët me Coca-Cola

Për flokë të bukur dhe me shkëlqim jo çdo herë produktet e shtrenjta për flokë e kryejnë punën siç duhet. Për çudi pija Coca Cola mund t’i ndihmojë flokët e tuaja që të duken bukur. Në një eksperiment me flokë, të publikuar në kanalin YouTube, shihet se si një vajzë me dy shihe të Coca Colë s i lanë flokët dhe më pas me ujë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni PAMJEN e plote

Ajo fillon aplikimin së pari duke e derdhur pijen në flokët e saja. Ndoshta do të jetë proces i vështirë . Pas larjes flokët duhet të thahen, transmeton Express.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni PAMJEN e plote