Doktori sheh një rreth të bardhë rreth kokës së bebes në eko dhe çuditet, por nëna e kupton të vërtetën sapo lind

Çdo nënë e re pret me padurim për ditën kur do të shoh për herë të parë në ultratinguj fëmijën e saj. Infermierja tregon pjeset ne ekran nxjerrjen e hundës së foshnjës, duart dhe këmbët e vogla. Është në këto momente kur goditja e fortë në barkun e nënës ndihet plotësisht reale. Por për 28-vjeçarin Natasha Gent, një nënë per here te parë, gjërat u bënë paksa konfuze kur një ekip i tërë mjekësor vuri re diçka të çuditshme për ultratingullin e saj.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Fëmija dukej e përkryer, me përjashtim të asaj që dukej sikur ishte një halo e bardhë që rrethonte kokën e foshnjës. Infermieret i thanë gruas dhe burrit të saj që të presin që foshnja e tyre të ketë “pak flokë” kur ajo të lindte. Por, prindërit u tronditën plotësisht kur vajza e tyre, Holly, lindi me një kokë plot flokë, të trashë ngjyrë kafe.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Çifti Gent tha se sa herë që ata të dalin, njerëzit rreth tyre ndalojnë, shikojnë dhe komentojnë se si Holly duket si një kukull. “Flokët e saj janë shumë të ulëta,” tha Natasha. “Por kjo është gjithmonë tërheqje për të gjithe sa herë që ne dalim.”