E konfirmon shkenca: Fëmija i dytë ka këtë ndryshim nga i pari

Një studim i fundit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, tregon se fëmija i dytë që vjen në jetë ka tendenca të jetë më i padisiplinuar, dhe kjo vlen më shumë për djemtë. Sipas studimit të realizuar në Kaliforni, fëmija i dytë zakonisht është më pak i suksesshëm në punë dhe në shkollë sesa fëmija i parë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ekspertët gjithashtu kishin zbuluar se fëmijët që kishin ardhur në jetë pas të parit, gjithashtu kanë probleme më të mëdha me ligjin. Studiesit thonë se e gjitha kjo lidhet me sjelljen e prindërve. Kur vjen në jetë fëmiaj i dytë, prindërit e rrisin më ndryshe, ndoshta shpeshherë duke u kujdesur më pak për të.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ekspertët rekomandojnë për prindërit që të kushtojnë më shumë kujdes për fëmijët që vijnë pas të parit.