E rrallë/ Këngëtarja e njohur greke këndon shqip këngën popullore “25 gërsheta”, h abit shqiptarët

Këngëtarja e mirënjohur greke, Glikeria, ka surp rizuar shqiptarët në mbarë botën, pasi ka kënduar për herë të parë në gjuhën shqipe. Glikeria ka fituar z emrat e shqiptarëve, teksa ka kënduar në kanalin televiziv “Mega” këngën popullore shqiptare “25 gërsheta”.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni videon e plote

Kënga e përpunuar nga muzikanti shqiptar në Greqi, Dasho Kurti, dhe e kënduar nga këngëtarja e njohur është publikuar në “Facebook” nga komuniteti shqiptar në vendin fqinj.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni videon e plote