Gruaja blen bunkerin e vjetër dhe e kthen në një shtëpi të pabesueshme (Foto)

Gjatë Luftë së Dytë Botërore, ishte shumë e zakonshme të ndërtosh bunkerë të cilët fshihen nga peizazhi sipër tyre.
Një bunker i tillë ishte edhe ky në Cornwall, Britani të madhe. I ndërtuar më 1942, ky bunker ishte krijuar për të shpëtuar nga nazistët.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Bunkeri më pas prej atëherë kishte mbetur i braktisur. Por, kur ta shihni se si duket ky bunker tani, 73 vjet më pas, do të habiteni! Një grua me emrin Elizabeth Strutton bleu bunkerin e Luftës së Dytë Botërore dhe e ktheu në shtëpi, transmeton Gazeta Express.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Pasi kaloi disa vite në përpjekje për ta transformuar hapësirën nëntokësore, Elizabeth krijoi një nga shtëpitë më të bukura në botë.
Shikojeni se si duket tani:
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote