Këngëtarja vlonjate e thotë hapur fare: E dua burrin mysliman dhe të

Këngëtarja vlonjate, Romina Aliaj ka qenë e ftuar së fundmi në EXP ULS në Rtv Ora. Ndër të tjera gazetari i emisionit, i përmendi një detaj mjaft të komentuar në kamera, faktin që ajo dëgjon sure përpara gjumit.
Ajo tregoi se i dëgjon dhe se është myslimane, por jo praktikante e rregullt e fesë. Më pas, gazetari reagoi duke i thënë se në shtëpinë e saj ka një maçok e jo të dashur, ajo tha:
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

”Nuk kam fat në dashuri, nuk kam një përgjigjie. Tek partneri vlerësoj shumë pastërtinë tek një mashkull, sidomos myslimanët se ata bejnë kështu , lahen 5 herë në ditë, pse jo janë dhe të bërë sy net“, tha Romina.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote