Mendoi se ishte një gropë, shtanget kur e sheh nga afër

Një video që tregon momentin e saktë kur një djalë arrin të regjistrojë një kafshë mbresëlënëse kolosale që ishte në mes të një rruge është bërë vi rale. Në video shihet se si djali arriti të regjistrojë momentin e saktë në të cilin një piton ndalet në mes të rrugës.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni PAMJEN e plote

Në shikim të parë, mund të bëjë që dikush të mendojë se është një gropë, ose pengesë në rrugë, por në të vërtetë mund të rezultojë fa tale. Kjo ndodhi në një zonë rurale të Limpopo, në Afrikën e Jugut, dhe djali që regjistroi ngjarjen nuk mund të besonte në madhësinë e pitonit.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni PAMJEN e plote