Mos Kaloni Kurrë Pranë Varrezave Natën, E Tmerrshme Ajo Që I Ndodhi Këtij Çifti

Një çifti nga Britania iu duk ide e mirë që të bënin një shëtitje ende pa zbardhur dita në varreza. Mirëpo, duket se ata nuk ishin vetëm dhe këtë e realizuan pasi panë fotot që kishin shkrepur rrugës. Kev dhe Liz Laine po ecnin pranë varrezave të zonës, në Cowden të Kentit, kur pas tyre u shfaq një hije e çuditshme që i ndoqi nga pas.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Kur kontrolluan fotot në shtëpi, ata panë se brenda kësaj vorbulle të çudishme, në formën e një mjegulle, shfaqej fytyra e një gruaje dhe një djali, ashtu sikurse edhe fytyra të tjera, të gjithë me sy të zinj.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Çifti i bashkëshortëve thanë se nuk kishin parë gjë me sy të lirë.