S’ma bën goja t’i them vjehrrës mami”, moderatorja e njihur bën deklaratën e papr itur

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon u diksutua për marrëdh ënien e shumë përfolur mes nuseve dhe vjehrrave, nisur nga një kr iti kë që këngëtarja e njohur Shakira i kishte ad resuar nënës së bashkëshortit të saj pak ditë më parë.
Pjesë e diskutimit në studio ishte edhe moderatorja Sibora Bitri, e cila edhe pse nuk është e ma rtuar, e ka të qartë sesi do t’i drejtohet vjehrrës së saj të ardhshme.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“Për momentin nuk kam vjehrrë, por nuk e di sesi më duket për t’ju drejtuar një zonje me të cilën ti mund të kesh shumë pak kohë që je njohur me termin “mama”. Për mua mama është mamaja ime dhe s’ka tjetër. Me vjehrrën s’jam dakord t’i thërrasësh në emër dhe as ‘vjehrra’, por me kalimin e kohës ti krijon një raport më të afërt me të e fillon krijon nofka në idenë e një raporti më familjar”, u shpreh ajo.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote