Ajo humbi 89 kg në 18 muaj duke ndryshuar vetëm një gjë në dietën e saj

Obe.ziteti njihet si një nga sëmu.ndjet më të rënda deri më sot.Artikulli në vazhdim do të zbulojë historinë e vërtetë të një gruaje të trashë,e cila kishte më shumë se 150 kg duke i fituar ato gjatë shtatëzanisë për shkak të ushqyerjes pa kontroll.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Një ndryshim i vetëm në dietën e saj e bëri këtë grua që të humbiste 89 kg në një periudhë të shkurtër.Gjegjësisht,gjendja e saj eskaloi sa që mjekët e këshilluan atë që të hajë sa më pak duke i thënë që nuk mund të jetojë edhe shumë vite.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Kur arriti në këtë pikë ajo vendosi që të kujdeset për shëndetin e saj, në mënyrë që të shpëtojë jetën e saj.Ajo ndaloi të hajë të gjitha llojet e ushqimit që përmbajnë karbohidrate dhe filloi të konsumojë ushqim të shëndetshëm dhe duke bërë ushtrime kardio 3 herë në javë.

Duke iu shmangur ushqimeve të pasura me karbohidrate,për vetëm 18 muaj,kjo grua arriti të humbasë 89 kg. Çdo ditë, ajo hëngri sipas planit në dietën e mëposhtme:

-Mëngjes

dy vezë

kërpudha

domate

-Drekë

patate të ziera ose të pjekura

1 copë bukë thekre

sallata të freskëta jeshile (brokoli, lakër, tranguj, marule, etj)

peshk të pje.kur ose biftek pule

-darkë

Shpageta ose makarona me djathë me yndyrë të ulët dhe salcë domatesh,sallata të freskëta jeshile.

Pas një viti e gjysmë, kjo grua ka arritur qëllimin e saj. Asaj iu dha edhe titulli “Gruaja e vitit” nga qendra Shëndoshje. Aktualisht, për shkak të ndryshimeve në regjimin e saj, kjo grua është duke udhëhequr një jetë të shëndetshme dhe të lumtur dhe është në një formë të përsosur trupore.