Alfred Cako: Edi Rama është klo.nuar, i vërteti ndodhet në…

Tema e “Rrethit Katror” në emisionin “E Diell” i është kushtuar çështjes së fesë klerike, plandemisë, emërimit të Bledi Çuçit si Ministër i Brendshëm dhe klonimit të Edi Ramës.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni videon e plote

Ai tha se kryeministri i vendit nuk është Edi Rama por një klon, edhe Putin është një klon dhe se kloni projektohet në mënyrë të atillë që ka të gjitha informacionet që ka pasur ai që klonon dhe mendon se është personi të cilin përfaqëson.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni videon e plote

“Gojët e liga thonë se pasi u kthye nga USA, Kryeministri jonë nuk është Edi Rama por një kl.on, edhe Putin është një kl.on dhe Mike Pence është një kl.on i cili sapo u va.ksinua dje. Liderët e vërtetë sipas ideve konspe.racioniste edhe Hyseni është gjallë dhe ka jetuar në një nga qytetet nëntokësore të Brazilit dhe po kështu thuhet edhe për Abraham Linkoln ku mendohet se është vr.arë por nuk është vr.arë, por ka jetuar në një vend të fshehtë derisa ka vd.ekur. Kloni projektohet në mënyrë të atillë që ka të gjitha informacionet që ka pasur ajo që klo.non një dhe klo.ni mendon se është personi të cilin përfaqëson”, tha Cako.