I futi 50 euro mes pasaportës per te kaluar kufirin, polici ia kthen “kusurin” me pranga 41-vjeçarit në Portin e Durrësit

Një i ri shqiptarqa është arr estuar nga pol icia në Portin e Durrësit pasi ka tentuar t’i korruptojë duke futur 50 euro në mes të pasaportës. Pol icia njofton se 41-vjeçar nuk plotësonte dokumentet e nevojshme dhe kriteret e vendosura për shkak të CO VID.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Për të shmangur kontrollin dhe procedurat, ai ka tentuar të korruptojë punonjësin e po licisë por fundi ka qenë i hidhur për të. Efekt ivët i kanë vënë pran gat. Materialet i kaluan Prok urorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës, për veprime të mëtejshme.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“Vijojnë kontrollet e detajuara për go ditjen e paligjshmërisë. Goditet një rast i korrups ionit aktiv të personave që ushtrojnë funksione publike. Punonjësit e Po licisë Kufitare në Port Durrës, gjatë kryerjes së procedurave të regjistrimit të shtetasve që kalojnë kufirin, kanë go ditur një rast të korrupsionit.

Shtetasi N. G. është paraqitur në dalje të PKK, Port Durrës dhe ka dorëzuar dokumentet për të udhëtuar jashtë Republikës së Shqipërisë drejt Italisë, të cilat ishin të pamjaftueshme në bazë të kritereve të vendosura nga vendet e tjera, për shkak të COV ID-19.

Punonjësi i Po licisë pasi i ka bërë me dije shtetasit N. G. se nuk mund të udhëtonte për shkak të mosplotësimit të kritereve, ai i ka dhënë përsëri pasaportën me një kartëmonedhë të prerjes 50 euro në brendësi të saj, me qëllim shmangien e procedurave të kontrollit të dokumentacionit për kalimin drejt Italisë në mënyrë të paligjshme.

Në vijim të veprime, specialistët për H etimin e Kri mit Financiar-Ekonomik pranë Drejtorisë Vendore të Po licisë Durrës kanë arre stuar në fla grancë shtetasin N. G., 41 vjeç, banues në Mirditë, për veprën pe nale “Korr upsioni aktiv i personave që ushtrojnë funksione publike”. Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës, për veprime të mëtejshme”, njofton pol icia.