Nusja çm’endet ditën e dasmës, tro’ndit’et mjeku nga ajo që gjen brenda kokës së saj

Një ngja rje e pazakontë ka ndodhur me një nuse. Ajo quhet Keyll dhe ditën e dasmës e kaloj në spi’tal, pasi kishte dhi’mbje koke dhe hi’dhej përpjetë si e çme’ndur.Familjarët e saj menduan se Kelly bënte kështu nga ank’thi, por më pas gjërat filluan të bëheshin serioze.

Doktor Edward Panacek, fillimisht mendoi se nuses i duhej një p’sik’iatër, por jo. Më pas doktori ka zbuluar se nusja ishte pic’kuar nga një lloj fluture, e cila njihet me emrin larva ostridie.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Nusja është futur në sallën e oper’acionit sepse nuk ishte vetëm ajo la’rvë në kokën e saj. Larva ishte shumuar dhe u deshën goxha orë për t’i nxjerrë të gjitha nga koka e saj.