Pranvera Veizi rikthehet nga Amerika në ekranin shqiptar, ja si ka ndryshuar aktorja

Pranvera Veizi ishte një ndër aktoret që pikasi në vitet ‘80, në sajë të lirshmërisë dhe origjinalitetit te saj.
Në kulmin e karrierës së saj, ajo emigroi në SHBA për një jetë më të mirë bashkë me bashkëshortin kompozitorin e njohur Valentin Veizi.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe SHIKONI FOTOT

Aktorja iu përkushtua rritjes së fëmijëve shumë larg Shqipërisë. Por një dritare u hap për të pas shumë vitesh.
Filmi “I love Tropoja” në produksionin e Ermal Mamaqit, solli në ekran pas shumë vitesh aktoren Pranvera Veizi.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe SHIKONI FOTOT