Të gjithë femrat e kanë fiksim! Vetëm Eneda Tarifa kishte ngelur pa e bërë, por s’duroi dot më: Le të ndodhë (FOTO)

E veshur klas, me një fustan vezullues në ngjyrë gri, këngëtarja Eneda Tarifa ka pozuar nga pasqyra. Por, për të realizuar foton ndodhej në një ambjent të pazakontë, në tualet. Shumë njerëz, sidomos femrat, e kanë ‘fiksim’ të realizojnë një foto nga tualeti, por Eneda Tarifa s’e kishte bërë asnjëherë këtë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni fotot

“Meqë vetëm mua më mungonte një foto tualeti, le të ndodhë,”- shkruan Eneda Tarifa shoqëruar me një emoji buzëqeshjeje.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni fotot