Doktori lëkurës zbulon sekretet se si të hiqni njollat kafe dhe shenjat në fytyrë

E vërteta është, kremet më të popullarizuara për njollat e moshës kanë përbërës që nuk duhet t’i përdorni.Kjo është arsyeja pse ju duhet të përdorni një alternativë natyrore. Kjo recetë u zbulua nga një dermatolog i cili ka trajtuar qindra njerëz.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Përbërësit: 1 lugë gjelle uthull molle, 1 qepë (shtrydhni dhe përdorni lëngun) Udhëzime: lëngun nga qepët e përzieni me uthullën e mollës. Pastaj aplikoni kombinimin direkt në zonat kafe. Bëni këtë përditë për të paktën 30 ditë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Pse funksionon? Lëngu i qepës trajton probleme të ndryshme të lëkurës dhe parandalon dëmtimin e lëkurës, për shkak të përmbajtjes së lartë antioksidante.

Gjithashtu, uthulla është e lartë në acidet hidrokside që heqin qelizat e vde.kura të lëkurës dhe rrisin shëndetin e lëkurës.