Dy motra binjake me fëmijë binjak: Ja cfarë thonë mjekët për këtë fenomen!

Dy motra binjake nuk mund ta mendonin se edhe fëmijët e tyre do të lindin sërish binjakë. Michelle Cooke sapo është bërë nënë dhe ka sjellë në jetë dy foshnja binjake, ajo shprehet e emo cionuar për faktin që nuk e besonte që kromozonet mund të përsëriteshin sërish.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ekspertët dhe mjekët thonë se është e pamundur që binjakët të ndodhin në dy breza madje pohojnë se ky fenomen është i padëgjaur më parë. Elsie dhe Marnie janë dy vajzat binjake ndërsa tezja e tyre ende pa fëmijë dëshiron që kromozoni për binjake të përsëritet edhe tek ajo.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Lexo edhe Mos publikoni foto të fëmijëve në rrjetet sociale, ja arsyeja! Mjekët njoftojnë se binjakët identikë ndodhin rastësisht kur një vezë ndahet në dy kromozone.