E mbani mend Pipi Çorapegjatën? Shikoni sa shumë ka ndryshuar e megjithatë akoma ajo..

GJENERATA TË NDRYSHME JANË RRITUR DUKE PARË AVENTURAT E SAJ PIPI ÇORAPËGJATA ËSHTË NJË PREJ PERSONAZHEVE QË KA MBETUR NË MENDJE DHE MË E DASHURA PËR FËMIJË QË NGA SHEKULLI I KALUAR.

Popullariteti i Pipit është aq i madh, saqë gjenerata të ndryshme janë rritur duke parë aventurat e saj me Anikën dhe Tomin. Rolin i cili i ka bërë ballë kalimit të viteve e ka luajtur aktorja suedeze, Inger Nilsson.
Kujtojmë se, Nilsson rolin e parë në karrierën e saj e pati atë të Çorapëgjatës, madje edhe sot në shekullin 21, njerëzit ende e njohin atë kudo që shkon.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Më poshtë ju sjellim disa fotografi të aktores në rolin e Pipi Çorapëgjatës.