Gjatë va’rrimit , i vd’eku’ri bërtet brenda ar’kivolit: Ku dre’qin jam? Më lini të dal

Ditën e shtunë, u krye dhe var’ rimi i veteranit të Forcave të Mbr ojtjes në Iralndë, Shay Bradley. Por për të tërë njerëzit e shumtë, që ishin të ftuar në fune ralin e veteranit, jo çdo gjë shkoi ashtu siç e prisnin. Ndërsa shikonin ark ivolin duke u va rrosur, ata filluan të dëgjonin një zë i cili mesa duket vinte nga brenda tij.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni videon/strong>

Ku dr eqin jam? Ku më keni futur? Ku ndodhem? Këtu është shumë errësirë, a është prifti aty? Më lini të dal! Më lini të iki! Të ftuarit më pas kuptuan që ishte zëri i veteranit, i cili vd iq në 8 tetor pas një së mundje të rë ndë e cila e kishe zënë prej shumë kohësh.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni videon

Veterani mesa duket kishte bërë një regjistrim paraprak, dhe të tërë të ftuarit shpërthyen në të qeshura. Ideja e tij për regjistrimin, ishte që askush mos të qa’nte në v arrimin e tij, përkundrazi të qeshnin e ta kujtonin ate gjithmonë me lumturi dhe gëzim.