Gruaja çohet të ushqejë fëmijën, kamarierja i shkruan diçka burrit në faturë që i la pa fjalë

Kjo histori po bën xhiron e botës. Të jesh nënë e një fëmije të vogël dhe ta ushqesh atë me g ji në një vend publik nuk është gjithmonë e lehtë. Mund të besojmë se ne kemi përparuar shumë në shoqërinë tonë, por ende sot ka njerëz që kanë mendime të k un dë rta dhe mund të ank ohen me zë, ose të h edhin vë shtrime të k ëqija, kur shohin një grua që po përpiqet të ushqejë me g ji një fëmijë të po rsalindur.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Të gjithë këtë e di shumë mirë Jackie Johnson-Smith, një nënë amerikane. Ajo i ka ushqyer të tre fëmijët e saj me g ji dhe ka parë dhe dëgjuar gjithçka gjatë atyre kohërave. Në të vërtetë, ajo kurrë nuk do të kishte im agjinuar se çfarë ndodhi atë ditë kur doli me familjen e tij për të ngrënë drekë në një restorant.