Hoteli Me 10 Mijë Dhoma Që Nuk Ka Pasur Kurrë Asnjë Mysafir, E Vërteta E Frikshme Që Fshihet Pas Tij

Në ishullin gjerman të Rugen-it në detin Balltik ndodhet një nga hotelet më të mëdhenj në botë, i cili është thuajse 3 kilometër i gjatë. Ky hotel ka plot 10 mijë dhoma dhe të gjitha janë me pamje nga deti. Megjithëse ky hotel është kaq i madh, në fakt në të nuk ka jetuar kurrë asnjë njeri.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Kjo pasi ai u ndërtua me urdhër të Hitlerit nga viti 1936-1939. Por më pas nuk u mbarua për shkak të fillimit të Luftës së Dytë Botërore dhe hoteli kaloi në plan të dytë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Në ato kohë hotel “Prora” po ndërtohej nga 9 mijë punëtorë, por tani ai ka ngelur kështu duke mos u shfrytëzuar asnjë ambient i tij, as dhomat, kinematë, teatrot apo pishinat, madje flitet që të gjithë punëtorët që kanë punuar këtu janë vr arë.