I bëri foto djalit, por u tm’errua kur pa kush ndodhej pas tij

Foto që “Daily Mail” ka bërë publike e që do të shihni më poshtë po shokon botën që prej ditës së djeshme. Një mama e dy fëmijëve është tmerruar kur ka parë se në foton që i bëri djalit, prapa tij ndodhet një fan tazmë. Laura ndodhej në parkun Plessey, Angli së bashku me vajzën, 15 vjeç, djalin 9 vjeç dhe nipi i saj, 16 vjeç.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni fotot

Fëmijët kishin dashur të hipnin në pemë dhe Laura kishte shkrepur disa foto, por kur kishte zmadhuar njërën prej tyre ishte shokuar kur kishte parë që prapa djalit të saj ndodhej një fantazmë që kishte mbështetur dorën tek supi i tij.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni fotot

“Të gjithë janë tmerruar. Unë dhe vajza ime as nuk shkonim dot të flinim dje sepse ishim të frikësuara. Burrin e kisha me shërbim natën dhe kisha frikë. Unë nuk besoja kurrë në këto gjëra derisa më ndodhi. Nuk ndodhej askush prapa pemës, vajza ose nipi im do e shihnin. Kur shkova në shtëpi, e kalova foton në kompjuter dhe pashë një fytyrë prapa djalit tim. Disa njerëz më thonë që kam bërë fotoshop, po unë s’di të bëj. S’marr vesh shumë nga teknologjia”, është shprehur Laura.

Disa thonë se fantazma është e një djali që është mbytur në lumë vite më parë