Nëna çon 11-vjeçaren në spital pasi dyshonte se ishte shtatz ënë, sh.oko.het nga ajo që zbulon…

Një nxënëse e Queenslandit ka shokuar mjekët pasi shkoi me dhi.mbje të forta barku në spi. tal, ndërsa nëna e saj vuri re një rritje barku dhe dyshoi se vajza ishte shtatëzëne. Mjekët zbuluan një tu.mo.r të tm..10 kg në vezoret e 11-vjecares Cherish-Rose Lavelle. Ka.ncer.it ag.res.iv ishte zhvilluar në ve zoret e vajzës për dy muaj dhe i rr.eziko.nte asaj jetën. Por pas një ope.racioni të sukseshëm dhe heqjen e masës tu.mor.ale, gjendja shëndetsore e vajzës u përmirësua.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“Këtë mëngjes ajo është e ndritshme dhe e buzëqeshur”, tha zonja Lavelle për Daily Mail Australia. Lavelle duhet të shesë biznesin e saj për tu kujdesur për vajzën e saj.