U largua nga Barcelona por a e dini pse avionët nuk lejohen të fluturojnë mbi shtëpinë e Messi-t

Lionel Messi u largua nga Barcelona drejt PSG, “Pleshti” duhet të braktisë shtëpinë e tij super-luksoze. Ai banon vetëm 12 milje larg stadiumit “Camp Nou” në një shtëpi me mjaft privilegje, që e ka blerë nga fqinji i tij.
Një nga privilegjet më të çuditshme mbetet që avionët nuk munden të fluturojnë mbi shtëpinë e tij.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Javier Sanchez-Prieto, shef i përgjithshëm i agjencisë së fluturimeve “Vueling”, deklaroi për mediat se avionët nuk lejohen të fluturojnë mbi shtëpinë e Lionel Messit në Barcelonë. Ndërsa shumë mendonin se argjentinasi ishte arsyeja se përse avionët nuk fluturojnë në atë zonë, arsyeja është krejt tjetër.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Në zonën e Gavës, ku ndodhet dhe shtëpia e Messit, ka specie në zhdukje dhe zhurmat e avionëve do të shqetësonin këto specie, duke prishur kështu ekosistemin. Për këtë arsye nuk lejohen avionët, në mënyrë që të ruhet jeta e këtyre gjallesave.