Djali nga Elbasani që jeton në Gjermani i habit te gjithe me kërkesen e pazakonte: Më ka marrë shumë malli për …

Një i ri nga Elbasani ka habitur së fundmi me kërkesën e tij sa të veçantë, por edhe të pazakontë. Ai jeton në Gjermani, por ka shkruar në redaksinë e infoElbasani, për të ditur se si bëhet bugaçja. Duke qenë se ka shumë vite andej, i riu kërkon me ngulm që ta provojë bugaçen, se ka kaq kohë që jeton larg.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Në fakt, bugaçja e Elbasanit nuk është se ka ndonjë recetë deri diku dhe mjaft sekrete, por kjo është një shenjë e mirë që një i ri, nuk do të humbë traditën…