Mendoi se kishte gjetur një thesar në lumë, nuk u beson syve kur sheh brenda

Një i ri nga Shtetet e bashkuara ishte në kërkim të një thesari në thellësitë e lumit të Kolombit. Si fillim ai gjeti një medalion dhe më pas disa vegla të tjera, përfshirë edhe monedha. Kur shikoi më vonë një kuti të zezë, ai u habit pasi mendoi se fati i buzëqeshi dhe mund të ishte një thesar, por kur e pa se çfarë ishte donte të dilte menjëherë nga aty.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni VIDEON e plote

Ngjitur me kutinë e zezë ishte një etiketë me shkrim: Ishte hiri i një personi, që pasi ishte djegur ishte hedhur në lumë. Video është publikuar vetëm pak ditë më parë dhe po thy en rrjetin.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni VIDEON e plote