Prej 30 vitesh, aktori i njohur nuk ka përdorur kurrë deodorant. Po çfarë thonë njerëzit që janë afër tij?

Prej 30 vitesh, aktori i njohur Mattheë Mcconaughey refuzon të përdorë deodorant. Gjatë xhirimeve të “Fool’s Gold”, aktorja Kate Hudson i kërkoi atij të përdorte një. Sipas Buzz Feed, aktorja u shpreh:
“Ai sillte gjithmonë me vete një lloj përbërje me kripe, një ‘deodorant natyral’. Nuk ka përdorur asnjëherë parfum apo deodorant.”
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ndërsa vetë aktori, lidhur me këtë deklaroi: “Gratë në jetën time, përfshirë mamanë time, gjithmonë më kanë thënë: ‘Era jote natyrale mban aromë burri dhe aromë si ty’. Pavarësisht qëndrimit të tij ndaj deodorantit, ai thotë se bën dushe të shumta në ditë dhe i lan dhëmbët deri në 5 herë gjatë ditës.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ndërsa, një ish-kolege e aktorit, Yvette Nicole Broën, u shpreh:

“Mbaj mend që Mattheë tha se ai nuk përdorte deodorant, por nuk vinte erë. Kështu që mendimi im i parë ishte: ‘Duhet t’i afrohëm sa më shumë të mundem për të parë a ka të drejtë’. Ai mban erë granola dhe jetese të mirë. Ka një erë të ëmbël. Është e vërtetë ajo që thotë.”