U martua me një me ngjyrë, flet shqiptarja që jeton në Kanada: Në fillim me thonin si ka(Video)

U martua me një burrë me ngjyrë, flet shqiptarja që jeton në Kanada: Në fillim nuk e donin prinderit se nuk ishte shqiptar

Te gjithe njerezit jane te barabarte ndaj nuk duhet te kete paragjykíme. Arjola jeton prej vitesh në Kanada, ku dhe është njohur me bashkëshortin e saj Obie-n dhe jeton nje jete te lumtur. Arjola, që tashmë është bërë nënë e një vajze, rrëfeu se dashuria e tyre është përballur me shumë sfida /Pamje mePosht
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Kemi ardhur me prindërit dhe dy motrat në ’99-ën. Mund të them se 6 vitet e para nuk ishte pranuar për arsye se Obie nuk ishte shqiptar, ishte një djalë me ngjyrë.