Vajza i ofron lypësit një kafe, letra që i la ai e bëri të shpërthejë në lot

Një ditë të ftohtë, një studente me emrin Casey Fischer, ecte nëpër qendrën e qytetit para se të shkonte në klasë.
Çdo gjë ishte si zakonisht, por papritmas u ndal për të parë se si një lypës kishte mbledhur disa para dhe po rrinte në të ftohtë.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ajo mori kafenë e saj dhe më pas i ofroi kafe edhe lypësit në anë të rrugës dhe u ul që të bisedonte me të.Ajo iu përgjigj me entuziazëm të gjitha pyetjeve të njeriut të pastrehë dhe të lodhur, veshur me rroba të pista.Babai e kishte braktisur pasi kishte lindur dhe nëna e tij kishte vdekur nga kanceri.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

I pikëlluar ai i rrëfeu se e vetmja gjë që donte në jetë ishte të bënte nënën e tij krenare, shkruan meganews.al
Pas një ore bisede, ajo kuptoi se ishte bërë vonë për orën e parë të mësimit dhe tani duhej që të arrinte të kapte të dytën, por lypësi i dha një letër.Ajo u shokua dhe mbeti pa fjalë nga letra që ai i kishte lënë: “Sot doja të vrisja veten, por falë teje nuk do ta bëj, të falënderoj! Je një person i mirë”.

Gjesti i kësaj vajze kushtoi vetëm 3 dollarë, por shpëtoi një jetë.