A do të jetonin me vjehrrën, befasojnë me përgjigje vajzat e reja (VIDEO)

Në kanalin ATV gazetarja ka pyetur të rinjët se a do të jetonin me vjehrrën? janë pyetur të rinjë të cilë janë në prag te ndonjë lidhje, shkruan Republika Online. Të rinjët qe janë pyetur disa prej tyre kanë shprehur gatishmerinë që do të ndaheshin nga bashkëshortja nëse kërkohet një gjë e tillë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni videon e plote