Elisa Spiropali publikon për herë të parë foto nga plazhi me vajzën dhe bashkëshortin

Elisa Spiropali ka zgjedhur të kalojë fundjavën larg kryeqytetit dhe zhvillimeve politike.
Ajo ka postuar një portret të ëmbël familjar ku shfaqet me vajzën saj edhe bashkëshortin pranë bregdetit.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot