Gjeti kasafortën e vjetër të gjyshit, s’u beson syve kur e hap…

Ndonjëherë të gjesh gjëra të vjetra të ruajtura nga të afërm është shumë bukur dhe duket sikur të rikthen pas në kohë. Por ajo që i ka ndodhur këtij djali ndoshta i ka ndodhur pak njerëzve. Ai ka gjetur një kasafortë të vjetër të gjyshit të tij, dhe pas shumë kërkimeve ka gjetur edhe Çelsin.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Brenda në kasafortë ai ka gjetur një koleksion shumë të rrallë monedhash nga e gjithë bota e cila padyshim që kushton shumë. Por djali në kujtim të gjyshit ka vendosur ta ruajë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote