Gruaja lë derën e ballkonit hapur për fresk gjatë natës, kur zgjohet ne mengjes nuk u beson syve cfare sheh

Mund të cilësohet si një su rprizë e kësaj vape. Një ngjarje e çu ditshme ka ndodhur në Palermo, Itali. Një 27-vjeçare gjeti në mëngjes në krevatin e saj komshiun, i cili i kishte hyrë nga ballkoni në shtëpi.
Po licia ka thënë se sipas deklaratës së saj, ajo e kishte lënë hapur derën e ballkonit për t’u freskuar.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Kur u zgjua në mëngjes, 27-vjeçarja gjeti në shtratin e saj komshiun e saj i cili po i prekte trupin.Ajo tentoi ta largonte dhe më pas nisi të ul.ërin.te. 36-vjeçari u arr.estu.ar ndërsa ajo ndihet ende e sho.ku.ar nga ngj.arja.