Kishte ditë që i humbnin mbathjet e gruas, burri vendos ka mera dhe e kap hajdutin me presh në dorë

Kishte ditë që i humbnin mbathjet e gruas, burri vendos ka mera dhe e kap hajdutin me presh në dorë

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur sot në Kinë. Një familjeje I ndodhte shpesh që mbathjet e gruas te humbisnin në telin e rrobave.Kjo gjë e futi në mëdyshje burrin e saj dhe për këtë gjë ai vendosi një kamera. Shikoni videon më poshtë për të parë reagimin e burrit pasi zbuloi se kush i vi.dhte mbathjet.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote