Kosovari dergon djalin 7 vjecar me ur’gjence ne spi’talin e Lezhes, por pergjigja e mjekut e le pa fjale

Ne keto dite te nxehta vere shume shqiptare nga Kosova jane duke kaluar pushimet ne bregdetin shqiptare, nje pjese e madhe e te cileve kane zgjedhur bregdetin e Shengjinit. SHumica e tyre e kane bregdetin shqiptar destinacionin e tyre te pazevendesueshem po shpeshhere sherbimet ne vendin tone lene shume per te deshiruar.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ja cfare shkruan nje i ri ne nje grup rrjetet sociale per nje 7 vjecar qe ishte drejtuar per ndihme urgjences se spitalit te Lezhes.. :
A ka me t urp se sa ne spit alin e Lezhes nje femije i vogel Kosovar ishte rreth 7 vjeç vjen ne ur.gje.nce pasi kishte rene nga krevati dhe mjeku imazhier i skanerit u mor nga mjekja e urgje.nces dhe thote jam larg smund te vije po dergojeni per Tirane!
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Po nuk i rref njeri kot doktorat, perfundimisht keto lloj mje kesh jane per te ju qr! Per nje skaner te besh 60 km eshte tu rp kur paisja eshte dhe funksionon tek spitali!
Si lihet nje femije i cila ka pesuar nje traum me nje pjese jetike si koka te udhetoje me ambulance ne gjithe ate trafik vetem se doktori perton per te ardh!

sinqerisht jane shume pa shpirt disa mjeke, ajo e u.rgje.nces boll u mundua e shkreta po pergjigjia e mjekut shume pa lidhje!