Pastruesja e hotelit hap sirtarin gjatë pastrimit të dhomës së ciftit dhe bë’rtet nga ajo që sheh!

Një çift i moshuar nga Ypsilanti, Michigan vendosi se ishte koha per te lene shtëpinë e tyre dhe për të shkuar në Kentaki ,per tu bashkuar me femijet dhe familjen e tyre. Ata mblodhen gjerat qe duhet te merrnin me vete. Furgoni u mbush me te gjitha sendet e tyre dhe cdo gje ishte ne rregull. Ata kishin para te mjaftueshme per te paguar punetoret qe i ndihmuan ne mbledhjen e gjerave dhe faturat në shtëpinë e tyre të re,rreth 11,000 dollarë,te cilat i mbanin ne kuletën e gruas. Kur arritën në shtëpinë e tyre të re, ata vune re diçka të tmerrshme te cilet i deshperoi tej mase.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Paratë kishin humbur.
Çanta e gruas, ku mbanin paratë, kartat e kreditit dhe ID-të, mungonte. Çifti i shqetësuar nuk e dinte se ku mund ta kishte humbur çantën. Ata nuk dinin ke te telefonin.Për fat të mirë, shqetesimi i tyre nuk zgjati shume.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Engjëlli i tyre ishte Brigid Murray, një pastruese në hotelin Regent në Ann Arbor, Miçigan. Ajo e gjeti çantën në sirtarin e poshtëm të komose së dhomës së hotelit.

Brigidi mund ti kishte marrë parate per vete, por duke qene nje grua e ndershme, ajo ia dha ciftit te cilet do te fillonin jetën e tyre të re në Kentaki. Veprimet e saj te ngrohin zemren.