Rrëfimi i amerikanes që u dashurua me shqiptarin: E braktisa Amerikën për të por..

Elizabeth Grezda është amerikane, por është zhvendosur në Shqipëri pas njohjes me shqiptarin që sot është bashkëshorti i saj. Ata kanë 4 fëmijë, 3 janë fëmijët e tyre biologjikë, ndërsa njëri prej tyre është i birësuar.
Elizabeth rrëfeu ditën e sotme në programin “Historia ime”, në Tv Klan historinë e tyre të veçantë të dashurisë dhe vendimin për të qëndruar në Shqipëri.

Ata ishin njohur në Shtetet e Bashkura të Amerikës, kishin filluar një miqësi të bukur së bashku, por kishin synime të ndryshme në jetë. Elizabeth shkoi në Nepal, ndërsa Niku u kthye në Shqipëri.

Pavarësisht se vendosën thjesht të ishin miq, Elizabeth nuk mund ta hiqte dot nga zemra. Ajo udhëtoi drejt Shqipërisë, takoi Nikun, familjen e tij dhe njerëzit në kishën ku ai shkonte. Pas vizitës në Shqipëri, gjërat morën një tjetër drejtim.