Shfaqet për herë të parë trashëgimtarja e TV Klan, njihuni me vajzen e Sandër Frangajt

E quajnë Emi Frangaj dhe ka preferuar gjithmonë të qëndrojë larg vëmendjes së mediave. Ajo është e bija e Aleksandër Frangajt, pronarit të televizionit Klan dhe rrjedhimisht, trashëgimtarja e kësaj pasurie të madhe të të atit.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot

Emi është ende në gjimnaz, por për herë të parë është shfaqur disa ditë më parë, gjatë pjesëmarrjes në inagurimin e dyqanit të stilistit Joni Peçi. Gjimnazistja është veshur në mënyrë të thjeshtë dhe ka bërë një grim të pastër, jo të rënduar shumë, çka i shton edhe më shumë bukurinë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot