Artan Hoxha tregon ç’ka ndodhur me Mihalin e famshëm: S’do e besoni çfarë pune bën tani, e kruajti me Ramën ndaj…

Artan Hoxha tregon ç’ka ndodhur me Mihalin e famshëm: S’do e besoni çfarë pune bën tani, e kruajti me Ramën ndaj…

Gazetari i njohur Artan Hoxha ditën e sotme ka ndarë në profilin e tij në Facebook sjell sërish në vëmendje Mihalin e famshëm që sul moi turistët e huaj.

Hoxha shkruan se e ka takuar gjatë ditës së djeshme, dhe vazhdon të shesë peshk e levrekë nga rezervati, por tani nuk ka më restoranin dhe hotelin e dikurshëm.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte qe te lexoni me teper.. ↓↓

Hoxha ironizon teksa shprehet: I pri’she imazhin e turizmit elitar, udhëheqesit dhe… Prandaj thotë populli:”Me zja rrin, ujin dhe shtetin mos e krruaj, se të bëjnë gjëmën…”

Check Also

Nëse e keni marrë patentë shoferin me meritë, kush ka përparësi në këtë kry qëzim?

Nëse e keni marrë patentë shoferin me me ritë, kush ka pë rparësi në këtë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *