Çfarë nd odh nëse i vonoheni do.zës së dytë të va.ksi.nës?

Çfarë nd odh nëse i vonoheni doz ës së dytë të va.ksin.ës?

Silva Bino ka qetësuar qytetarët sa i përket fri.kës së vonesës në marrjen e d.ozës së dytë të vak.sinës a.nti-Co.vid. Ajo u shpreh se kjo nuk përbën asnjë pr.oblem madje ndihmon në krijimin sa më të shpejtë të ant.itru.pave. Ajo i qetësoi të gjithë duke theksuar se nuk ka mungesë do.zash por ato që kanë mbetur nuk janë të mjaftueshme për vak.sinimin e të gjithë popullsisë.Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sekonda qe të lexoni lajmin e plotë…

Shumë shpejt do të vijnë të tjera nga marrëveshjet e shtetit më kompanitë. “Deri më tani në vend janë kryer më tepër se 680 mijë va.ksinime, me 4 llojet e vaks.inave. Sa i përket do
zave të vak.sinave kineze, ka një sasi më të pakët momentalisht që nuk mjaftojnë për të kryer vak.sini
min e të gjithë qytetarëve që kanë marrë va.ksi.nën kineze.Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sekonda qe të lexoni lajmin e plotë…

Do.zat e radhës priten brenda fundjavës sipas kalendarit të publikuar dhe do të nisë me ritme më të shpejta vak.si
nimi me doz.at e para dhe po ashtu do të nisë edhe va.ksin.imi me do.zat e dyta. Minimalja për ta marrë do.zën e dytë të va.ksi.nës kineze është një muaj, nuk duhet marrë më parë dhe ka një tolerancë në ditë, pra nuk është pro.blem nëse merret edhe më mbrapa”, tha Bino për “Report Tv”.

Check Also

A e lini celularin tuaj duke u karikuar gjatë natës? Ja pse nuk duhet ta bëni më këtë

A e lini celularin tuaj duke u karikuar gjatë natës? Ja pse nuk duhet ta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *