‘Dhëmbët si lepur dhe ke gjithë ato lekë’, Arbana Osmani e le me gisht ne goje ndjekësin pas ofe.ndimit

‘Dhëmbët si lepur dhe ke gjithë ato lekë’, Arbana Osmani e le me gisht ne goje ndjekësin pas ofe.ndimit

Moderatorja e njohur Arbana Osmani gjithmone ne fotot e saj del duke pozuar e buzeqeshur dhe se fundmi ne nje nga fotot e saj nje nder komentet ne to ka bere pershtypje shume dhe ajo i ka kthyer pergjigje shume thjeshte.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Komentuesja shkruan: Se i ke dhembet si lepur dhe gjithe ato leke! Dhe Abana qe i kthehet “Lek i cuar dem”, duke shaktuar te qeshura te ndjekesit.

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *