Do mbeteni pa fjalë! Hapet pishina më e madhe në botë në Dubai

Deep Dive Dubai është pishina më e thellë e zhytjes në botë është 60 metra e thellë dhe u hap kohët e fundit në Dubai.

Dubai është një qendër turistike dhe biznesi me terren shkretëtirë . Pishina, e cila ka ekuivalentin e gjashtë pishinave olimpike, ka hyrë në Librin e Rekordeve Guinness si pishina më e thellë e zhytjes në botë.

Deep Dive Dubai deklaron se pishina është 15 metra më e thellë se çdo tjetër në botë. Zhytësit zbresin nëpër peizazhin e qytetit të fundosur, me zë dhe ndriçim.

Këtu njerëzit mund të zbresin 60 metra larg qytetit të përmbytur dhe të luajnë lojëra Arcade. Në zbritje ka dy dhoma të thata të mbushura me ajër. Vizitorët mund të praktikojnë zhytjen – me një rezervuar ajri – dhe zhytjen falas – ku zhytësit thjesht mbajnë frymën.

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *