Dolën çift nga ‘Përputhen+40’, zbulohet çfarë po ndodh me Ilirin dhe Gilbertën (FOTO)

Dolën çift nga ‘Përputhen+40’, zbulohet çfarë po ndodh me Ilirin dhe Gilbertën (FOTO)

Dy konkurrentët, Ilir Lara dhe Gilberta Simoni dolën çift nga “Përputhen +40”. Ata gjetën dashurinë te njëri-tjetri dhe duket se gjërat mes tyre po shkojnë më së miri edhe jashtë emisionit.
Shtyp/Hap hapësirën e mëposhtme rekl.amuese që të lexoni lajmin e plotë…

Së fundmi, Iliri e ka çuar Gilbertën në vendlindjen e tij, në Përmet. Gilberta ka publikuar në rrjete sociale një foto krah partnerit, ku dyshja shfaqen shumë të buzëqeshur.

“Mirëmbrëma nga Përmeti i Ilirit”, ka shkruar ajo.

Check Also

Nëse e keni marrë patentë shoferin me meritë, kush ka përparësi në këtë kry qëzim?

Nëse e keni marrë patentë shoferin me me ritë, kush ka pë rparësi në këtë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *