E pabesueshme, del foto nga brenda bur gut, shikoni çfarë bën piloti grek

Del fotoja e parë e pilotit grek brenda bur gut të Koridhalosit, Babis Anagnostopulos. Siç duket edhe nga fotoja e mëposhtme, 32-vjeçari ka zgjedhur që të dalë në oborr bashkë me shokët e tjerë të qelisë.

I veshur me pantallona të shkurtra blu dhe një bluzë gri, me duar në mes ai flet me një të tjetër që rri përballë tij, i ulur në një stol.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte qe te lexoni materialin ne vazhdim..

Mësohet se orët e fundit ai ka filluar të flasë më shumë me ish-të bur gosurit e tjerë, më konkretisht me atë që akuzohet për tra fik d roge.

“Është si të jesh në shtëpi,”-ishte fraza që bartej tek emisioni Star nga burimet që kanë brenda bur gut.

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *