E pabesueshme por e vërtetë! Këto fshatra super të bukur do ju paguajnë 28.000 € që të jetoni atje

E pabesueshme por e vërtetë! Këto fshatra super të bukur do ju paguajnë 28.000 € që të jetoni atje

Italia po përpiqet të frymëzojë gjeneratën e ardhshme për t’u shpërngulur aty. Këtë herë, oferta vjen nga rajoni i bukur i Kalabrisë në Italinë e Jugut, i cili do i japë një grusht para cash banorëve të që do shpërngulen atje, me vlerë totale 28,000 € gjatë tre viteve për t’u transferuar në një nga fshatrat e vegjël të rajonit. Qëllimi është që të tërheqë popullsi të re në fshatrat e vegjël italianë që kanë humbur banorë ndër vite.Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…

Në mënyrë që të marrin fonde nga Kalabria, banorët e rinj duhet të premtojnë se do të nisin një biznes të vogël ose do të fillojnë një punë specifike profesionale. Dhe mos mendoni se çdokush mund të shpërngulet atje. Këto fshatra duan një gjeneratë të rinisë, kështu që është lejohen vetëm banorët e rinj, deri në moshën 40 vjeç. Plus, nëse pranoheni në program, duhet të shpërnguleni brenda 90 ditësh.Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…

Projekti “të ardhura aktive nga rezidenca” do të fillojë në javët e ardhshme dhe rajoni ka vënë mënjanë më shumë se 700,000 €. Përveç kësaj, rajoni mund të japë grante të njëhershme për të ndihmuar banorët e rinj të fillojnë hotele, restorante, bare, dyqane dhe më shumë. Deri më tani, nëntë nga fshatrat e Kalabrisë janë regjistruar për të marrë pjesë në program dhe ato variojnë nga bregdeti në vendet malore.

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *